İmamoğlu'ndan tutuklu gençlere mektup: 'Yalnız değilsiniz'
Görevden alınan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, protestolarda tutuklanan gençlere yazdığı mektupta "Yalnız değilsiniz, bu millet yanınızdadır" sözleriyle seslendi.
CHP'nin tutuklu cumhurbaşkanı adayı görevden alınan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, gözaltına alınmasının ardından başlayan protestolarda tutuklanan gençlere hitaben mektup yazdı.
İmamoğlu mektubunda, ''Sen ve arkadaşların; korku duvarlarını yıkarak koca bir millete umut oldunuz. Yalnız değilsiniz, bu millet yanınızdadır'' ifadelerini kullandı.
İmamoğlu'nun yolladığı mektubun tamamı şöyle:
'Birlikte başaracağız'
''Türkiye’nin Umudu Sevgili Genç Arkadaşım;
Seni en derin ve en güçlü dayanışma duygularımla selamlıyorum. Bir an önce özgürlüğüne kavuşman, ailenle ve sevdiklerinle buluşman en büyük dileğimdir.
Sen, ülkemizde yaşanan haksızlık ve hukuksuzluklara karşı sessiz kalmadın. Milletin iradesine darbe
vurulmasına, demokrasinin ve adaletin rafa kaldırılmasına, geleceğinin elinden alınmak istenmesine karşı anayasal haklarını kullandın. Demokrasiyi ve Türkiye Cumhuriyeti’ni korumak için kimsenin canına, malına zarar vermeden itirazlarınızı dile getirdin. Seninle ve arkadaşlarınla gurur duyuyorum. Ailenin de bu gururu paylaştığından hiçbir şüphem yok.
Sen ve arkadaşların; korku duvarlarını yıkarak koca bir millete umut oldunuz. Yalnız değilsiniz, bu millet yanınızdadır.
En kısa sürede önce sevdiklerimize, sonra hayalini kurduğumuz Türkiye’ye kavuşacağız. Daha adil, eşit, umutlu ve güzel bir geleceğe beraber yürüyeceğiz. Birlikte başaracağız.
Sevgi ve saygılarımla
Ekrem İmamoğlu
Cumhurbaşkanı Adayı
Silivri''
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.