İmam camide bir kadınla beraberken eşi tarafından basıldı
Karabük Sipahiler Köyü imamı, camideki odasında bir kadınla birlikteyken eşi tarafından basıldı. Kayınpederi Yeniden Refah Partisi Yozgat İl Başkanı Nihat Kayhan'ın şikayetiyle soruşturma açıldı.
Karabük'teki Sipahiler Köyü imamı Yusuf Ziya S. hakkında camideki odasında bir kadınla baş başa oyduğu iddiasıyla tutanak tutuldu ve müftülük tarafından hakkında soruşturma açıldı. Sözcü'den Saygı Öztürk'ün haberine göre A.S., köyde 3 yıldır imamlık yapan Yusuf Ziya S.'nin namaz saatleri dışında camide uzun vakit geçirmesinden şüphelendi.
Jandarmaya verdiği ifadede 10 Kasım günü 17.30'da camiye gittiğini anlatan A.S. cemaat az olduğunda kışları namaz kılınan odanın kapısının kilitli olduğunu ve içerden sesler duyduğunu aktardı. Kapının açılmaması üzerine bağırdığını ve annesinin de yanına geldiğini belirten A.S. şunları anlattı:
"Daha sonra eşim imam Yusuf Ziya S. bulunduğum yere geldi. Eşimin daha önceden beni aldattığından şüphelendiğim için ona hitaben, ‘İçerde bir kadın olduğunu biliyorum. Açın kapıyı' dedim. Eşim içeriye hitapla ‘R. kapıyı aç' dedi. Fakat şahıs ısrarla kapıyı açmadı. Eşim, içerideki kadına hitaben, ‘Üzerini giyin, kapıyı aç' dedi. Bu sırada bizleri de kapının önünden uzaklaştırmaya çalışıyordu. Kadın kapıyı açmayınca, annem köy halkına yaşananları duyurmak için camiden dışarı çıkıp bağırmaya başladı.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.