Fırat Tanış, 8 yıllık eşinden boşandı

Fırat Tanış, 8 yıllık eşinden boşandı

Ekrem İmamoğlu'na sitemiyle sosyal medyada çok konuşulan Aziz dizisinin Mösyö Pierre'si Fırat Tanış 8 yıllık eşinden 5 dakikada boşandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na 'tiyatro' sitemiyle son dönemde eleştirilen, ‘Kulüp’ dizisindeki oyunculuğuyla da dikkat çeken Fırat Tanış, 8 yıllık eşi Kübra Tanış’la tek celsede anlaşmalı olarak boşandı.

Aziz dizisinin Mösyö Pierre'si Fırat Tanış İstanbul Aile Mahkemesi’nde görülen davada çiftin duruşması yaklaşık 5 dakika sürdü. Güneş'te yer alan habere göre; ikilinin, 8 yaşındaki kızlarının velayeti anneye verildi. 

Mahkeme, Fırat Tanış’ın eşine nafaka ödemesine hükmetti. 

KIZINI GÖZLERDEN UZAK BÜYÜTÜYOR

Fırat Tanış geçtiğimiz günlerde kızı Zeyno ile pozunu paylaştı. Tanış, pazar pozuna ''Canım kızımla Atatürk Arboretumu'nda şahane bir gezi yaptık'' notunu düştü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.