Fahrettin Koca'dan kritik açıklama: Risk haritası kaç günde bir değişecek?
Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısı sonrası sosyal medya hesabı üzerinden kontrollü normalleşme ile ilgili açıklama yaptı. Koca "Kontrollü normalleşmenin konforunu yaşarken tedbiri elden bırakmayalım." dedi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısı sonrası sosyal medya hesabı üzerinden kontrollü normalleşme ile ilgili açıklama yaptı. Koca "Kontrollü normalleşmenin konforunu yaşarken tedbiri elden bırakmayalım." dedi.
Koca'nın tweetleri şöyle:
"Kontrollü olarak normalleşme dönemi fiilen başladı. Bunun konforunu yaşarken tedbiri elden bırakmayalım.
Umutla beklediğimiz günlere sosyal hareketliliğimiz içinde de virüsün yayılmasını engelleyerek ulaşacağız.
7 günlük vaka görülme sıklığını il bazında yayınlamaya haftalık olarak devam edeceğiz, risk haritası da 15 günde bir yayınlanacak."


HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.