Fahrettin Altun bakan mı oluyor? Yarkadaş'tan Kabine revizyonu iddiası!
Gazeteci Barış Yarkadaş Albayrak'ın istifası sonrası bombaları bir bir patlatmaya devam ediyor. Yarkadaş Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifasının ardından yeni kulis bilgisini paylaştı.
Gazeteci Barış Yarkadaş, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifasının ardından yeni kulis bilgisini paylaştı.
Berat Albayrak'ın yerine getirilmesi beklenen ismin Nurettin Canikli olduğunu belirten Yarkadaş, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un da Kültür Bakanı olarak görev alacağını söyledi.
Barış Yarkadaş'ın Twitter paylaşımı şöyle:
Berat Albayrak'ın yerine getirilmesi kuvvetle muhtemel isim dün de dikkat çektiğim üzere Nurettin Canikli... İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un da Kültür Bakanı olarak görevlendirilmesi bekleniyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise görevine devam ediyor.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.