Ev hapsine alınan Mahir Polat'ın tedavi süreci başladı
Ev hapsine alınan Dr. Mahir Polat, bugün yapılacak ileri tetkikler kapsamında Medicana Ataşehir Hastanesi’ne sevk edildi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Mahir Polat, hakkında verilen ev hapsi kararının ardından 9 Nisan Çarşamba günü Silivri Cezaevi’nden tahliye edilmişti.
İleri tetkikler yapılıyor
Sağlık durumu nedeniyle, daha önce anjiyo işleminin de gerçekleştirildiği Maltepe Üniversitesi Hastanesi’nde dün tedavi süreci başladı.
Dr. Mahir Polat, bugün yapılacak ileri tetkikler kapsamında Medicana Ataşehir Hastanesi’ne sevk edildi.
Ne olmuştu?
19 Mart’ta CHP’nin cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte gözaltına alınan 23 Mart’ta tutuklanan Mahir Polat, cezaevinde sağlık sorunları yaşamıştı. Yüksek tansiyon nedeniyle daha önce hastaneye kaldırılan Polat için Adli Tıp Kurumu sağlık raporu süreci başlatmıştı. Polat avukatlarının başvurusu üzerine dün tahliye edilmişti ve hakkında ev hapsi kararı verilmişti.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.