Esra Hankulu'nun ölümüyle ilgili gözaltına alınmıştı... Ümitcan Uygun'un ilk ifadesi ortaya çıktı!
Aleyna Çakır cinayetinin baş şüphelisi Ümitcan Uygun Esra Hankulu'nun ölü bulunması nedeniyle gözaltına alınmıştı. Uygun'un ilk ifadesinde yer alan detaylar ortaya çıktı.
Ankara'da Aleyna Çakır olarak bilinen 21 yaşındaki Sema Esen'in ölümüyle ilgili hakkında soruşturma yürütülen Ümitcan Uygun, evinde ölü bulunan 25 yaşındaki Esra Hankulu'nun ölümüyle ilgili gözaltına alınmıştı.
''GECEYİ BİRLİKTE GEÇİRDİK, EVDEN ÇIKTIĞIMDA SAĞLIKLIYDI''
Haber Global muhabiri Ozan Ulaş, Ümitcan Uygun'un ilk ifadesine ulaştı.
Uygun'nun ifadesinde, "Geceyi beraber geçirdiğimiz doğru ancak ben sabah evden çıktığım sırada sağlıklı ve kendindeydi daha sonra evde bulunan diğer arkadaşları beni aradı ve Esra'nın ağzından kan geldiğini söyledi.
''ÖLÜMÜYLE BİR İLGİM YOK''
Uygun, "Ben de polise haber vermelerini istedim. Esra'nın hayatını kaybettiği için üzgünüm, ölümüyle bir ilgim yoktur" dedi.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.