Erzurum Güven Asfalt tesisinde patlama: 1 işçi öldü, 1 işçi yaralandı
Erzurum’da Pasinler yolu üzerinde bulunan Güven Asfalt üretim tesisindeki patlamada 1 işçinin cansız bedene ulaşıldı, 1 işçi de ağır yaralandı.
Erzurum’da Pasinler yolu üzerinde bulunan Güven Asfalt üretim tesisinde patlama meydana geldi.
Akşam saatlerinde yaşanan patlamanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. İlk belirlemelere göre, patlamada 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralı olarak kurtuldu.
Yaralı işçinin hayati riski var
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, patlamanın yaşandığı alanda yaptığı açıklamada, şunları söyledi:
"Patlamanın çıkış sebebi olarak Ankara’dan gelen 2 işçi kardeşimizin tankın üzerinde kaynak yaparken patlama meydana geldiği ve bunun sonucunda işçilerden birinin savrulmak suretiyle hayatını kaybetti. Diğer kardeşimiz ağır yaralanmış durumda. Şu anda Erzurum Şehir Hastanesine sevk edildi, hayati riski var. Vefat eden kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum, yaralanan kardeşimize de hayırlı şifalar diliyorum.
Olayın tam nedeni yapılan incelemelerin ardından belli olacak. Adli ve idari soruşturma başlatıldı. Burada toplamda 7 kişi çalışıyor, 2 vardiya halinde. İhmal olup olmadığını söylemek için henüz erken. Patlamayı kontrol altına alalım, soruşturma neticelensin. Olay tüm yönleri ile araştırılacak."
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.