Emniyetten Ankara Altındağ'daki olaylarla ilgili açıklama: 76 kişi yakalandı!

Emniyetten Ankara Altındağ'daki olaylarla ilgili açıklama: 76 kişi yakalandı!

Ankara Emniyet Müdürlüğü, Altındağ'daki olaylar sonrası sosyal medyada gerçek dışı paylaşımlarda bulundukları ve bölgedeki ızrar olaylarına karıştıkları tespit edilen 76 kişinin yakalandığını belirtti.

Ankara'nın Altındağ ilçesinde yabancı uyruklu grup ile çıkan kavgada yaralanan 18 yaşındaki bir genç hayatını kaybetmişti. Devam eden gerginlikte mahalle sakinleri yabancı uyruklu vatandaşların iş yerlerine ve araçlarına zarar vermişti.

ANKARA EMNİYE MÜDÜRLÜĞÜ: 76 KİŞİ YAKALANDI

Ankara Emniyet Müdürlüğü, "Altındağ ilçemizde 10.08.2021 tarihinde meydana gelen üzücü olayın ardından vatandaşlarımızı provoke edip algı oluşturmak amacıyla sosyal medyada gerçek dışı paylaşımlarda bulundukları ve bölgedeki ızrar olaylarına karıştıkları tespit edilen 76 kişi yakalanmıştır.” açıklamasını yaptı.

Ne olmuştu?

2 GENCİ BIÇAKLADIKLARI İDDİASI

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bulunan Battalgazi Mahallesi'nde iddialara göre Suriyeli bir grubun, 2 Türk genci bıçakladığının haberini alan mahalleli, ayağa kalktı. Suriyelilerin yaşadığı bölgeye doğru yürüyen mahalle halkı, çevik kuvvet tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

ÖFKELİ GRUBU EKİPLER SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞTI

Diğer yandan bölgeden gelen bir başka videoda ise polislerin, öfkeli vatandaşlarla konuştuğu ve sakinleştirmeye çalıştığı görüldü. Polislerin, durumu kontrol altına almak için vatandaşlara evlerine dönmeleri yönünde çağrı yaptığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.