Diyarbakır Valiliği "23 Nisan resmi töreni" düzenlemedi! CHP harekete geçti!

Diyarbakır Valiliği "23 Nisan resmi töreni" düzenlemedi! CHP harekete geçti!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM'nin açılışının 101. yıl dönümü sebebiyle Diyarbakır valiliğince resmî tören düzenlenmedi. CHP İl Örgütü olarak alternatif çelenk töreni düzenlemek zorunda kaldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM'nin açılışının 101. yıl dönümü sebebiyle Diyarbakır valiliğince resmî tören düzenlenmedi.

CHP Diyarbakır İl Başkanlığı, Anıtpark’ta alternatif çelenk koyma töreni düzenleyerek CHP İl Başkanlığı adına çelenk bıraktı.

CHP Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Mahmut Aziz Usal, twitter hesabından, “CHP Diyarbakır İl Başkanlığı olarak, Anıtpark’ta alternatif çelenk koyma töreni düzenledik.

Cumhuriyet Halk Partisinin her bir neferi olarak, Cumhuriyete ve onun değerlerine sonsuza kadar sahip çıkacağız.

#23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun.” mesajı yayımladı.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.