Deniz Güçer, RTÜK Başkanvekilliğine seçilen ilk kadın üye oldu

Deniz Güçer, RTÜK Başkanvekilliğine seçilen ilk kadın üye oldu

Deniz Güçer "Üst Kurulumuzun birikimi ve vizyonuyla, yayıncılık alanında ülkemizin örnek gösterilen kurumlarından biri olma hedefimizi daha da ileriye taşıyacağız" dedi.

RTÜK'te gerçekleştirilen Üst Kurul toplantısında Başkanvekilliği için seçim yapıldı. Üst Kurul Üyelerinden Dr. Deniz Güçer RTÜK Başkanvekili olarak seçildi.

Bir kadın üyenin RTÜK Başkanvekili olarak seçilmesi 31 yıllık RTÜK tarihinde bir ilk olarak kayıtlara geçti.

RTÜK Başkanvekili Deniz Güçer "Üst Kurulumuzun birikimi ve vizyonuyla, yayıncılık alanında ülkemizin örnek gösterilen kurumlarından biri olma hedefimizi daha da ileriye taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

Özdemir ve Çeliker görevlerine başladı

Yapılan seçim sonucunda yeni Başkanvekili göreve başlarken, aynı toplantıda RTÜK Üyesi seçilen Orhan Özdemir ile Fatma Çeliker de Üst Kurul’daki görevlerine başladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.