Bir savcının kendisini muayene etmeyen doktoru gözaltına aldırdığı iddia edilmişti... TTB'den açıklama geldi!

Bir savcının kendisini muayene etmeyen doktoru gözaltına aldırdığı iddia edilmişti... TTB'den açıklama geldi!

TTB, Osmaniye'de bir savcının kendisini muayene etmeyen doktoru gözaltına aldırdığı iddialarına ilişkin bir açıklama yaptı.

Türk Tabipleri Birliği, Osmaniye'de bir savcının kendisini muayene etmeyen doktoru gözaltına aldırdığı iddialarına ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

TTB açıklamasında, ''Bugün Osmaniye Devlet Hastanesi'nde meslektaşımıza yönelik bir savcı tarafından görevini kötüye kullanarak yapılan psikolojik şiddeti kınıyoruz. Sürecin takipçisi olacağız. Kimden gelirse gelsin sağlık alanında yaşanan şiddete karşı mücadelemiz sürecek'' ifadelerini kullandı.

290964-1080x1181.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.