Aralarında Kürşat Ayvatoğlu da var! 6 şüpheli adliyeye sevk edildi

Aralarında Kürşat Ayvatoğlu da var! 6 şüpheli adliyeye sevk edildi

Kürşat Ayvatoğlu’nun da aralarında bulunduğu 6 şüpheli savcılık sorgularının ardından tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi

AKP Genel Merkez personeli Hamza Kürşat Ayvatoğlu, sosyal medyada yayınlanan uyuşturucu görüntülerinin ardından önceki gün ikinci kez gözaltına alındı.

İlk gözaltısının ardından yaptığı 'pudra şekeri' savunması ve ortaya dökülen lüks hayat görüntüleri ile tartışmaların odağındaki isim, arkadaşlarının itirafıyla yeniden gözaltına alınmış oldu.

Habertürk'ün bildirdiğine göre bugün akşam saatlerinde de Kürşat Ayvatoğlu’nun da aralarında bulunduğu 6 şüpheli, savcılık sorgularının ardından tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.