Antalya'da gözaltına alınmıştı: Gazeteci Hazar Dost serbest bırakıldı

Antalya'da gözaltına alınmıştı: Gazeteci Hazar Dost serbest bırakıldı

Bir yurtta öldürülen öğrenci ile ilgili haber takibi yapmak için gittiği Antalya'da gözaltına alınan Halk TV muhabiri Hazar Dost serbest bırakıldı. DİSK Basın-İş Sendikası, "Gazeteci Hazar Dost ifade işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Uydurma suçlarla haberciliği engelleyemezsiniz" açıklamasını yaptı.

Halk TV muhabiri Hazar Dost, bir yurtta öldürülen öğrenci ile ilgili haber yapmak için Antalya'ya gitti. Dost, uçaktan indikten sonra bugün Antalya Havalimanı'nda gözaltına alındı. 

Dost, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. DİSK Basın İş Sendikası, "Gazeteci Hazar Dost ifade işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Uydurma suçlarla haberciliği engelleyemezsiniz" açıklamasını yaptı. 

 

Antalya'da gözaltına alınmıştı: Gazeteci Hazar Dost serbest bırakıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.