Aleyna Çakır'ın ölümünün baş şüphelisiydi... Ümitcan Uygun tahliye edildi!

Aleyna Çakır'ın ölümünün baş şüphelisiydi... Ümitcan Uygun tahliye edildi!

Aleyna Çakır'ın ölümünün baş şüphelisi olan ve uyuşturucu madde kullandığı görüntüleri sosyal medyada paylaşmasının ardından tutuklanan Ümitcan Uygun, cezaevinden tahliye edildi.

Ankara'da evinde şüpheli şekilde ölü bulunan Aleyna Çakır'ın ölümünün baş şüphelisi Ümitcan Uygun, tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edildi.

Uygun, uyuşturucu madde kullandığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşmasının ardından gözaltına alınmış ve  'Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak ve Kullanılmasını Alenen Özendirmek' suçundan tutuklanmıştı.

Uygun'un avukatı Hayri Çağatay Cengiz, 6 aydır tutuklu bulunan Ümitcan Uygun'un tahliye edildiğini duyurdu.

aley-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.