AKP Kongresinde dikkat çeken anlar! "Kimseyi ötekileştirmiyoruz" dedikten dakikalar sonra Erdoğan LGBTİ+ bireyleri hedef gösterdi! "Siz LGBT gençleri değilsiniz, kırıp döken gençlik değilsiniz"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Adana, Antalya, Bursa ve Muğla il kongrelerine video konferans yöntemiyle katıldı. Burada yaptığı konuşmada, LGBTİ+ bireyleri hedef gösteren Erdoğan, partisinin gençlerine, "Siz LGBT gençleri değilsiniz, kırıp döken gençlik değilsiniz" diye seslendi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Adana, Antalya, Bursa ve Muğla il kongrelerine video konferans yöntemiyle katıldı.
Yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirlerinin hiçe sayıldığı kongrede konuşan Erdoğan,“Şu kapalı salonlarda bu salgına rağmen tıklım tıklım buluşma sağladığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.
Erdoğan'ın gündeminde yine CHP ve lideri Kılıçdaroğlu vardıç Erdoğan'ın sert sözlerle CHP'yi hedef aldığı konuşmasında "Üye sayısı 11,5 milyona yaklaşan Türkiye'nin en büyük siyasi partisi olan AK Parti'de önce millet, önce memleket diyen herkese yer vardır. Kimseyi ötekileştirmiyoruz, kimseyi yargılamıyoruz, kimseye husumet beslemiyoruz." ifadelerini kullandı.
İşte bu açıklamalardan sadece dakikalar sonra Erdoğan LGBT+'yi hedef aldı.
LGBT+ YİNE HEDEFİNDE
Erdoğan, "İnşallah gençliğimizi LGBT gençliği değil, tarihten gelen bu milletin o şanlı tarihindeki gençlik olarak geleceğe taşıyacağız. İşte siz bilgisayarların klavyelerinde olan gençliksiniz, LGBT gençliği değil. Siz kıran döken gençlik değil, tam aksine kırılan dökülen o kalpleri ayağa kaldıran gençlersiniz." dedi.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.