ABD bu ölümü konuşuyor: Ünlü modelin cesedini hastane önüne attılar

ABD bu ölümü konuşuyor: Ünlü modelin cesedini hastane önüne attılar

Amerika'nın Los Angeles kentinde bir grup maskeli adam, bir hastanenin önüne model Christy Giles'ın cansız bedenini bıraktı.

ABD basınında yer alan haberlere göre, ünlü model Christy Giles, 12 Kasım'da Los Angeles'ta bir kulüpte arkadaşıyla eğlendi. İddiaya göre orada bazı erkeklerle tanışıp birlikte bir ev partisine gittiler. Daha sonra ne olduğunu ise kimse tam olarak bilmiyor.

Bir grup maskeli adam, Giles'ın cansız bedenini bir hastanenin önüne bıraktı. Sadece saatler sonra da, Christy'nin arkadaşı başka bir hastanenin önüne aynı kişilerce bırakıldı. Bildirilene göre hâlâ hayatta ama beyin fonksiyonları çalışmıyor.

Eşinden açıklama

Giles'ın eşi Jon Cilliers, olayı 'GoFundMe' programında şöyle anlattı:

"Partiye gittikten on iki saat sonra, üç maskeli adam Christy'yi bir hastanenin kaldırımına attı"

Genç kadının hemen öldüğü açıklandı. Los Angeles polisi tarafından yapılan ilk incelemelere göre ünlü model, aşırı doz eroin sebebiyle hayatını kaybetti.

Christy Giles sadece 24 yaşındaydı ve bir model olarak parlak bir kariyer vadediyordu. Christy Giles'ın ölümüyle ilgili üzücü haberin ardından arkadaşları, modelin fotoğraflarını ve videolarını Instagram'da yayınladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.