30 Ağustos Zafer Bayramı için öyle bir başlık kullandılar ki... İşte Aydınlık Gazetesi'nin 'Taliban' manşeti!

30 Ağustos Zafer Bayramı için öyle bir başlık kullandılar ki... İşte Aydınlık Gazetesi'nin 'Taliban' manşeti!

Aydınlık Gazetesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı tartışma yaratacak bir başlıkla manşetine taşıdı.

Genel Başkanlığını Doğu Perinçek'in yaptığı Vatan Partisi'ni yayın organı Aydınlık Gazetesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı tartışma yaratacak bir başlıkla manşetine taşıdı.

Doğu Perinçek, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Taliban'ı övmüş ve "30 Ağustos ateşi Afganistan’dan parlıyor" açıklamasını yapmıştı. 

 

Perinçek'in yayın organı Aydınlık gazetesi de Perinçek'in bu sözlerini manşetinde kullandı. Gazetenin bu manşeti çok sayıda kişinin tepkisini çekti. 

Aydınlık'ın 30 Ağustos manşeti şöyle:

320814-820x1420.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.