Dolardaki olağanüstü artış sonrası 'akaryakıta yeni zamlar gelecek' iddiası

Dolardaki olağanüstü artış sonrası 'akaryakıta yeni zamlar gelecek' iddiası

Dolar kurundaki olağanüstü artış sonrasında akaryakıt fiyatlarına da yeni zamlar geleceği iddia edildi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları ile yükselişe geçen dolar kuru, yükselişini sürdürürken; söz konusu artışın fiyatlara nasıl yansıyacağı da merak konusu oldu. 

ZAM İDDİASI 

Dolar kurundan en fazla etkilenen kalemlerden biri de akaryakıt. Geçtiğimiz haftalarda peş peşe gelen zamların ardından yeni zamların da dolardaki artış ile birlikte geleceği gündeme geldi. 

 

''BENZİNE 78-82 KURUŞ, MOTORİNE 80-82 KURUŞ''

Gazeteci Ozan Gündoğdu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda benzine 78-82 kuruş arası, motorine de 80-82 kuruş arası zam geleceğini yazdı.

Gündoğdu, ''Yarın benzine 78-82 kuruş arası, motorine 80-82 kuruş arası zam bekleniyor. Dolar bu seviyeyi korursa ertesi gün bir zam daha geleceği tahmin ediliyor'' ifadelerini kullandı. 

337256-601x214.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.