Görüşmenin perde arkası: Özgür Özel, Ayşe Ateş’in sözlerini Bahçeli'ye iletti

Görüşmenin perde arkası: Özgür Özel, Ayşe Ateş’in sözlerini Bahçeli'ye iletti

CHP lideri Özgür Özel görüşmede, Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş’in sözlerini MHP lideri Devlet Bahçeli'ye aktardı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaretinden 5 gün sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yle dün bir araya geldi. İki lider çıkışta açıklama yapmadı. Ancak Özel partisinin grup toplantısında görüşmenin olumlu geçtiğini söyledi. Gazete Duvar Ankara Temsilcisi Nergis Demirkaya'nın aktardığına göre "nezaket ziyareti" olarak nitelendirilen görüşmede Bahçeli’ye Cumhurbaşkanı Erdoğan’a götürülen konu başlıkları bir dosya halinde sunuldu.

İki taraf da görüşmeyi “olumlu” olarak değerlendirdi. Özel görüşmede yargıda biriken sorunlar, emeklilerin sıkıntıları gibi toplumu yakından ilgilendiren meselelerin çözümü için birlikte çalışmalar yapılabileceğini söyledi. Görüşmede yargı alanındaki sorunlar ele alındı, ancak Osman Kavala dosyası gibi isimlendirilmedi. Yeni anayasa konusu da gündeme gelmedi.

Yorum yapmadı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel görüşmede eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetini de gündeme getirdi. Sinan Ateş cinayetiyle ilgili iddianamenin çıktığı gün Ateş’in eşi Ayşe Ateş ile görüşmesini anlatan Özel, "İddianame açıklandıktan sonra Ayşe Ateş ile görüştüm. İki kızı var. Onların durumunu üzüntüyle takip ediyorum" dedi.

Özel’in ayrıca Ayşe Ateş’in "Devlet Bahçeli’nin bu işlerden haberi olsa onun bunları yaptırmayacağına inanıyorum. Devlet Bey bu kadar sert, demek ki bizim durumumuzu bilmiyor, olan bitenden de haberi yok" şeklindeki sözlerini de Bahçeli’ye aktardığı öğrenildi. Ancak Bahçeli bu sözler üzerine bir yorum yapmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.